Hirdetés

Dead Space: Extraction E3 trailer

|

A Wii-exkluzív Dead Space: Extraction 2008 meglepetésjátékának előzményeire világít rá.

Hirdetés

Az Electroni Arts E3-as felhozatalának részét képezi a csak és kizárólag Nintendo Wii konzolra bejelentett Dead Space: Extraction is. Bár készül ugyan a Dead Space folytatása is (PC, Xbox 360, PlayStation 3), nem bánnánk, ha az előzményeket is átélhetnénk más platformokon.



Arról, hogy a Dead Space: Extraction maximálisan ellentmondjon a Nintendo Wii családbarát arculatának, a korábban EA Redwood Shores néven ismert Visceral Games gondolkodik.
A mozgásérzékeny Wii Remote lehetőségeivel élő alkotás az úgynevezett on-rails shooterek körébe tartozik. PC-n ilyesmi már hosszú ideje nem létezik, de ha azt mondom, hogy Virtua Cop, akkor talán feldereng egy ködös emlék az idősebb olvasók elméjében. Gyakorlatilag sínen vezetik a játékost, akinek csupán reagálnia kell az átváltozott emberek támadására, vagy bármilyen egyéb szituációra.



A Dead Space: Extraction cselekménye a gigantikus Jelölő meglelése, kiásása és kiemelése, illetve annak roppant kellemetlen körülményei körül forog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)