Hirdetés

E3 2018 - újabb kedvcsinálót kaptunk a Death Strandinghez

|

Egy fokkal már közelebb kerültünk az igazsághoz. Részben.

Hirdetés

Hideo Kojima a kellemetlen Metal Geares szakítás után új projektbe kezdett Death Stranding címen, az internet népe pedig az első előzetes óta képtelen kihámozni, hogy miről is szólhat a játék. Továbbra sincs egyszerű dolguk.

Hirdetés

A Death Stranding új előzetese továbbra is piszkosul stílusos, egy egészen fülbemászóan titokzatos dallammal megszórva, de akármennyire is szeretnénk, még mindig nagyon nehezen tudjuk összeilleszteni a kirakós darabkáit. Pedig az tuti, hogy nagyon sok minden rejlik a Death Strandingben.

Az elvont hangulatú előzetesben Norman Reedus mellett feltűnik az elismert francia színésznő, Léa Seydoux is, akinek karaktere tovább bonyolítja az eseményeket. Azt mondjuk, elkönyvelhetjük, hogy a Death Stranding egy hiánypótló élmény lesz a játékiparban.

Megjelenési dátum továbbra sincs, a játék PlayStation 4-en lesz játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)