Hirdetés

Doom 4 - Az idei E3-on bemutatkozik?

|

Az id Software elnöke szerint, "valami új" dolgot visznek az idei E3-ra.

Hirdetés

Todd Hollenshead tett néhány homályos utalást az id Software idei E3 felhozataláról. Konkrétumokat nem említett, de nagy eséllyel a Doom 4 lesz a cég legnagyobb durranása. Hollenshead elmondása szerint a Doom 4 nem folytatás lesz, de nem is remake. "A Doom 4 egy kicsit különbözni fog a harmadik résztől, és az első kettőtől is. Hogy pontosan miben áll ez a változás, azt sajnos nem mondhatom el, mert szétrúgják a se....em."

Mit nekünk egy fenék, mikor itt rajongók tömegei állnak kiéhezve! Igazán elmondhatta volna.  A Doom 4 részletek helyett inkább az id Software és a cross-platform fejlesztésekről beszélt Hollenshead úr: " Nem kérdéses, hogy az id alapvetően egy PC-s fejlesztőcsapat, és ha FPS játékot játszom, akkor azt egérrel, és billentyűzettel kívánom tenni. Mindazonáltal, ha az AAA címek eladási statisztikáit olvasom, rá kell döbbennem, hogy muszáj a cross-platform fejlesztéssel foglalkoznunk, amennyiben sikeresek akarunk maradni." Fejlesszenek csak Wii-re a srácok, de azért a Doom 4-et követeljük PC-re (is)!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)