Hirdetés

Így nézett ki a 2013-ban törölt Doom 4 (videó)

|

A Bethesda az E3 2015-ön mutatja majd be a DOOM 4-et, de most megnézhetjük, hogy milyen volt a játék mielőtt 2013-ban újrakezdték a fejlesztést.

Hirdetés

A Doom 4 játékmenetére a QuakeCon résztvevői már vethettek egy futó pillantást, de mi azóta is csak türelmesen várunk a sorunkra. A Bethesda tegnap kiadott egy fájdalmasan rövid Doom 4 teaser trailert, amiből kiderült, hogy a cég az E3 2015-ön végre megmutatja nekünk a legendás FPS folytatását.

A Doom 4-re már meglehetősen hosszú ideje várunk és valószínűleg még fogunk is egy darabig, hiszen az id Software 2013-ban úgy döntött, hogy újrakezdi a fejlesztést, mert a játék "nem azt a minőséget és izgalmat testesítette meg, amit az id és a Bethesda el kíván hozni" nekünk. 

A Doomworld forumra felkerült most egy Doom 4 videó, ami állítólag az akkor törlésre került projektből származik. A kiszivárgott képek alapján nagyon valószínű, hogy a videó valóban abból a korai verzióból származik.

Egyelőre nehéz megmondani, hogy melyik verzióval is járunk jobban, de az id ígérete szerint a Doom 4 visszatér az eredeti játékok gyors, pörgős és akciódús játékmenetéhez, amivel nehéz mellémenni.

Kaptunk pár képet is.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)