Hirdetés

Doom - ha megállsz, meghalsz (videó)

|

A Doom sosem a taktikus harcokról, inkább a dinamikus, folyamatosan változó összecsapásairól volt híres, és nem lesz ez másként a folytatásban sem.

Hirdetés

Bár a közönség egyértelműen a Fallout 4-nek örül a legjobban a Bethesda E3-as konferenciáján, pár ezren azért akkor is felsírtak, amikor a  Doom (4) került a képernyőre. A legendás lövölde következő iterációja kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, köszönhetően a kidolgozott harcrendszernek, amely nagyon más, mint amit eddig láttunk, mégis azonnal érezni rajta, hogy ez bizony ízig-vérig Doom.

"Bruce Lee egy gördeszkán egy shotgunnal a kezében" - így jellemezték a fejlesztők a főhőst, a hasonlat pedig igencsak találó, hiszen nemcsak lövöldözünk majd, hanem néhány kokit is kiosztunk, a folyamatos mozgás pedig kulcsfontosságú, különösen a nehezebb szinteken.

A Bethesda most töltötte fel azt az E3-as beszélgetést, amelyben a fejlesztők a harc részleteit ecsetelik. Folyamatosan kerülgetnünk kell majd az ellenfeleket és a ránk lőtt lövedékeket (legyen az rakéta vagy tűzlabda), így aztán egy pillanatra sem állhatunk meg, a stratégiánkat folyamatosan adaptálnunk kell ahhoz, ami körülöttünk történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)