Hirdetés

Dying Light - játékmenet videó az E3 2014-re

|

A Dying Light nem jelenik meg idén, de az E3-on jelen lesz - a Techland viszont nem akart addig várni az új videóval.

Hirdetés

Közel egy hónapja már, hogy a Techland bejelentette: a Dying Light leghamarabb 2015 februárjában jelenhet meg.

Emiatt mérsékelten szomorúak vagyunk, de próbáljuk magunkat azzal vígasztalni, hogy az így nyert extra idő alatt a fejlesztők sokkal jobbá tehetik a játékot. Eddig még csak néhány szeletet láttunk játékmenet videókban, és az idei E3-ra összerakott trailer is különböző játékbeli jeleneteket mutat be. A hangsúly a Natural Movement rendszeren van, ami elősegíti, hogy a zombik elől való menekülés folyamatos legyen. Jövő héten bemutatják, hogy pontosan hogyan is működik ez.

Egész jól néz ki, de még ez sem feltétlenül az a next-gen, amire vágyunk. A trükkök, a változatos kivégzések, mozdulatsorok, az izgalmas harcjelenetek viszont abszolút fenntartják az érdeklődésünket, kíváncsiak vagyunk, a végén nyújt-e majd eleget ahhoz, hogy klasszikus legyen belőle. Ti hogy érzitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)