Hirdetés

E3 2012 - A Mojang sem lesz ott

|

A Valve stratégiáját követi a Minecraft mögött álló cég is, csupán teljesen más okból marad távol az idei E3 rendezvényétől.

Hirdetés

A Minecraft játékáról híres svéd cég nem véletlenül marad távol a 2012-es E3 összejöveteltől, ugyanis hathatós okuk van a helyszín messzi elkerülésére.

Komoly indoka van a Mojang-nak arra, hogy ne vegyen részt az idei E3-on, mely sziklaszilárd elhatározás mögött Carl Manneh igazgató szerint nem más áll, mint a SOPA (Stop Online Piracy Art). Manneh elmondása alapján azért nem vesznek részt a szóban forgó rendezvényen, mivel az E3-at szervező egyesület teljes vállszélességgel kiáll a SOPA tervezete mellett és nem hajlandóak olyanokat támogatni, akik támogatják a SOPA-t.

Természetesen a Mojang távolléte nem túl nagy érvágás a játékosok számára, vagy mégis? Olyan játékokról tudhattunk volna meg többet, mint az oldalra scrollozó Cobalt, a fantasy szerepjátéknak vélt Scrolls, vagy éppen Markus Notch legújabb játéka, a rendkívül egyedi 0x10c... Így már más a leányzó fekvése!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)