Hirdetés

E3 2012 - A SEGA felhozatala

|

A SEGA sem maradhat le a legnagyobb játékos rendezvényről, egészen pontosan hét címmel képviselteti majd magát Los Angelesben.

Hirdetés

A Square Enix mellett a SEGA is közzé tette a 2012-es E3-ra szánt játékfelhozatalát és abban mindannyian egyetérthetünk, hogy érdemes lesz figyelni a tőlük származó friss anyagokat (is).

A SEGA - a Square Enixhez hasonlóan - hét érdekes játékot készül bemutatni az idei E3 rendezvényen, melyek között szerepel közönségkedvenc (khm... Aliens: Colonial Marines... khmkhm), kedvenc karaktereinket felsorakoztató és összecsapásokra kiélezett projekt is. Felhívnám a figyelmet arra a dologra, amit Gyu mester is megpendített a teljes E3-as kínálat kapcsán, hogy a PC temetése túl korai volt, elég ha csak a SEGA kínálatát hozzuk fel példának: a hét játékból öt megkapja a jól megérdemelt számítógépes változatát is.

Amiket biztosan magával visz a SEGA:

- Sonic & All-Stars Racing Transformed (X360, PS3, PS Vita, 3DS, PC)
- Aliens: Colonial  Marines (X360, PS3, Wii U, PC)
- Super Monkey Ball Banana Splitz (PS Vita)
- The Cave (X360, PS3, PC)
- Hell Yeah! (XBLA, PSN, PC)
- Virtua Fighter 5 Final Showdown (XBLA, PSN)
- Jet Set Radio (XBLA, PSN, PC)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)