Hirdetés

E3 2012 GSTV - aDaM a Sony konferencián

|

Íme a friss és ropogós GameStar TV videó, amelyben aDaM fel, majd levezeti a Sony konferenciát, és azt is megtudhatjuk, hogy melyik nagy kiadó előadására hány órát kell sorban állni.

Hirdetés

A Sony tájékoztatójáról már beszámoltunk nektek, Mocsy nem is kímélte az egyébként sok újat nem adó konferenciát, de most aDaM helyszíni szemléjét is megnézhetitek, ami sokkal több a száraz tényanyagnál.

Már megint lehet irigyelni aDaM szerencséjét, ugyanis a Sony konferencia előtt máris egy kellemes buliba csöppent. Persze ti sem maradtok le semmiről, közel fél órás hangulatbomba repül most felétek Los Angelesből. A minőség már nem Full HD, mivel kint nem olyan pazar a net, de ha hazaérnek a legények, akkor lesz majd HD kiadás a GameStar magazin mellékletében (vagy akár itt is, még eldöntjük). Most pedig aDam és Sony konferencia, tessék sütkérezni az exkluzív GameStar tartalomban:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)