Hirdetés

Drágán büntet az új Alienware

|

Az Alienware notebookok minden gamer szívét megdobogtatják, hát még az árcédulájuk - nincs ez másképp az E3-on sem.

Hirdetés

A mindig-csak-pont-annyira-drága-hogy-szívrohamot-kapj Alienware gépeket nem azért szeretjük, mert kevés pénzbe kerülnek (ha eddig ez nem derült volna ki), hanem mert pofátlanul erősek. A robusztus burkolat alatt sikerül évről évre olyan hardver elhelyezni, ami az aktuális játékokat szinte kompromisszumok nélkül képes futtatni.

Az E3 alatt szokás szerint nem csak játékokat lepleznek le, hanem igen sok hardvert is. Az Alienware 2013-as szériáját is itt leshettük meg először, ami csak a kötelezőt hozta, de ezen a szinten ez is elképesztő. A negyedik generációs Intel Core i7 processzorral (Haswell) felvértezett csodák három féle főbb kiszerelésben kaphatók, de természetesen egy bizonyos szintig minden mi konfigurálhatunk rendeléskor. A legkisebb, 1200 dollártól induló, 14”-os gépben Nvidia GeForce GTX 750M, az 1500 dolláros 17 és 18 colosban pedig GTX 765M grafikus vezérlő izzad. RAM-ból egységesen minimum 8 GB van az eszközökben, de amíg a pénztárcánk engedi, ezt bővíthetjük.

A magyarországi megjelenésről egyelőre nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)