Hirdetés

E3 2013 - mazur jelenti az E3-ról

|

A GameStar E3 2013 különítménye közben fáradhatatlanul rója a köröket a Los Angeles Convention Centerben és beszámol minden érdekes mozzanatról.

Hirdetés

A Los Angelesbe száműzött (nyehh) kollégák csak úgy kapkodják a fejüket, annyi a látnivaló. Az E3 2013-on ez azt hiszem elvárható.

Mazurék átverekedték magukat a tömegen és eljutottak a Ubisoft kiállításáig, ahol a tavalyi év legnagyobb slágere, a Watch Dogs és az idei év három legjobban várt Ubisoft játéka uralja a helyszínt. A Tom Clancy's The Division, a The Crew és persze az Assassin's Creed IV: Black Flag is nagyon várós. Ti mit gondoltok?

Pár lépéssel később, kimért, újságírókra jellemző hidegvérrel konstatálták, hogy a Titanfall egy kedvükre való játék. 

Tegnap már szóba került a Battlefield 4 kapcsán a Commander mód, de most azt is megnézhetjük, hogy ideális környezetben milyen lesz majd.

Pac-Man & the Ghostly Adventures előadás. Természetesen közben nem csak bámészkodó turisták, hanem sokat látott veterán játékújságírók is vagyunk, akik szakértő szemmel és csillapíthatatlan tudásvággyal közelítenek az új technológiák felé.

Vagy mégsem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)