Hirdetés

E3 2013 - eközben Los Angelesben

|

A Destiny prezentáció fejlesztőkkel, a Pikachu-lány, az ijesztő Geralt bácsi és egy kis játék.

Hirdetés

Az E3 2013-as GameStar csapatnak ma is lesz dolga rendesen és folyamatosan be is számolnak az eseményekről.

Tegnap (vagy tegnap előtt?) láthattuk az első élő Destiny gameplay bemutatót, ami annak rendje és módja szerint mindenkit lenyűgözött. Azóta már azt is megtudtuk, hogy a Destiny titokzatos Ghost nevű karakterének hangját, aki kísérget majd minket a játékban és folyamatosan magyaráz, a Trónok Harca című sorozat sztárja, Peter Dinklage adja majd. Kíváncsian várjuk, hogy mit mondtak még a fejlesztők.

Amikor mazurék épp nem egy prezentáción ismerkednek a nyugat csodáival, akkor épp a nyugat csodáival ismerkednek. Gyűjti még valaki a Pokémonokat?

Egy kis játékkal is készültek nektek a száműzött GameStarosok... Szerintetek melyik játékot mutatják meg? A helyes választ beküldők között egy másik helyes választ sorsolunk ki. (Na így kell egy rosszul sikerült képből kihozni a maximumot, gratulálok, srácok)

Mazur már itthon ódákat zengett a The Witcher: Wild Huntról és most hamarosan egy prezentáció keretében közelebbről is megismerkedhet a játékkal. Nektek tetszik?

A CD Project sajnos nem kecsegtet minket túl sok információval a Cyberpunk 2077-ről, de ez a fegyver azért elég pofásan néz ki.

Címkék: #destiny
Platformok: PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)