Hirdetés

E3 2013 - ígéretes a PlanetSide 2 trailer

|

Az E3 2013-on a Sony Online Entertainment bemutatta a PlayStation 4-re készülő PlanetSide 2 legújabb trailerét. Nem semmit.

Hirdetés

A Planetside 2 egy online lövölde, ami jelenleg csak PC-n elérhető, viszont ez hamarosan változni fog.

Mint, ahogy biztosan tudjátok már, a Planetside 2-ből a Sony Online Entertainment csinál egy next-gen játékot, amihez a játékosok ingyenesen férhetnek majd hozzá a PlayStation 4 megújult online boltjából. Az nem volt titok, hogy az új Planetside 2 készülget, viszont egészen a mai napig nem tudtuk, hogy hogy is fog kinézni az FPS MMO a Sony új konzolján.

A választ az Planetside 2 trailer adja meg, amit pár órája bemutattak az E3 2013-on. Szerintünk eléggé rendben van, de ha nekünk nem hisztek, akkor nézzétek meg a saját szemetekkel. Sci-fi akció és taktikai harc minden mennyiségben egy akció dús előzetesben. Megéri.

És az is kiderült, hogy az E3-on szinte lehetetlen olyat csinálni, amivel kitűnhet az ember.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)