Hirdetés

E3 2013 - ilyen a Microsoft standja (videó)

|

Még futnak be a videók az E3 utolsó napjáról, aDaM és EndreMan most a Microsoft standján filmezett. Volt egy kis Kinect és Forza Motorsport 5 is.

Hirdetés

Korábban már láthattátok a Sony E3-as, illetve a Nintendo E3-as részlegét, most sikerült kamerával bejárni a Microsoft birodalmát.

aDaM kipróbálta a Forza Motorsport 5-öt is (egyébként erről van egy külön videó is interjúval, katt ide), és a Kinect 2.0 bemutatóját is megsasolta. Ő bizony nem hiszi el, amit ott látott. Hogy miről is lehet szó, az kiderül az alábbi videóból:

Ha nem akartok lemaradni egyetlen GSTV adásról sem, akkor irány a GameStar YouTube csatornája, iratkozzatok fel sebtiben. Vagy akár lassan is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)