Hirdetés

E3 2013 - már megint mi fog történni a héten?

|

Visszatekintünk persze, de annyira izgatottak vagyunk a hamarosan rajtoló E3 miatt, hogy leginkább megint a jövő hétről lesz szó. A végszót persze ti mondjátok ki.

Hirdetés

Nem mintha nem lenne miről beszélni az elmúlt hét kapcsán. Én aztán teleírnám a megújult GSO-t szívem szerint azzal, hogy megújult a GSO. Nem volt semmi. Sokat izgultunk, szívtuk egymás vérét, talicskáztunk a bányában, és epekedve vártuk azt a pillanatot, amikor is hétfő délután O.G. (a mi drága programozónk, aki energiaitallal üzemel) megnyomta a nagy piros gombot, amivel egyetlen pillanat alatt átköltözött a GSO a szép, új házába. Itt minden kicsit nagyobb, fényesebb, több a hely, kényelmesebb az elrendezés, otthonosabb a dekoráció, beférnek a régi és az új vendégek is. A nagy újítás kapcsán meg is írtam nektek minden fontos tudnivalót, pótolja be gyorsan mindenki, aki esetleg lemaradt volna róla.

Azóta is gyűjtjük a visszajelzéseket, és persze a fejlesztések is folytatódnak, lesz itt még meglepetés bőven, de erről egyelőre nem mondhatok semmit (azt mennyire szoktam utálni én is, amikor valaki ilyen semmitmondó "nem mondhatok semmit" mondattal üti el a végét, akkor meg kár volt említeni, de sajnos élesben én sem tudok ide más írni, mert fontosnak érzem, hogy tudjátok, nem álltunk meg).

Már csak azért sem állhatunk meg, mert nyakunkon az E3. Ráadásul most mutatkozik be az Xbox One és a PlayStation 4 is (mindkettőről a legújabb híreket olvashatjátok a linkre kattintva) teljes erőbedobással, szóval lesz mit nézni, figyelni, elemezni. A GSO szerkesztőség is összeült a héten (egészen pontosan Daev, aDaM, Mocsy és jómagam), hogy kicsit beszélgessünk az idei E3 kapcsán, tessék szépen megnézni latolgatós műsorainkat:

1. rész (avagy mit várunk az E3-tól?)
2. rész (milyen lesz az Xbox One második köre?)
3. rész (mit mutat majd a Sony a PlayStation 4-ből?)

Végül a negyedik részt berakom szépen ide, hiszen annyira közérdekű, hogy muszáj megnézni, itt arról fecseg a díszes társaság, hogy mit is csinál a GameStar az E3 alatt, miért érdemes velünk követni az eseményeket. Remélem velünk lesztek a következő napokban, nagyon meggyőzőek vagyunk:

Természetesen minden sokkal könnyebb lesz, ha tematikus aloldal is akad, ahol kényelmesen és egyszerűen olvashatjátok az összes kapcsolódó hírt az idei E3 kapcsán, így a GSO E3 2013 oldal csak egy kattintásnyira van, már most tele van egy csomó érdekes anyaggal, felkészülhettek előre.

Bármeddig el lehet nézni, igaz? Azért próbáljatok meg valahogy tovább olvasni, mert lenne még miről beszélnünk. Hogy mit tudunk már most, az E3 előtt? Az Activision címeketa Konami eddigi bejelentéseit, a Ubisoft játékok felhozatalát, illetve azt, hogy a Resident Evil 7 nem lesz bemutatva, pedig én nagyon örültem volna neki (nem tudok haragudni erre a sorozatra, akármekkora keresztet is vetettünk már rá korábban, örök és vak rajongó maradok. A Nintendo is szeretne majd azért némi figyelmet, de ennél unalmasabban ezt nem is lehetett volna közölni. Remélem a bemutatón nem fogunk unatkozni, azért bízom a srácokban. És persze arra is tennék némi pénzt, hogy a nulladik napon az Xbox One játékok kapcsán még lesz itt meglepetés, örülnék ha erről ti is kifejtenétek a véleményetek.

Ha esetleg emellett az is érdekelne titeket, hogy mivel játszik a GameStar csapata (valamint a kultikus Neverhood, és a roppant ígéretes Amikorg alkotói), akkor katt ide, de egyébként arra is rájöttünk, hogy milyen kellemes dolgot lehet még csinálni a buli után megmaradt üvegekkel. Kis kultúra... 

És hogy mi történt még a héten? A GSO megújulás mellett a tartalom is bővült, például a tesztekben már online videoteszt is helyet kapott. Ennek lényege nem az a mélység, amit a printes DVD mellékleten megszokhattatok, hanem gyors és friss videós illusztrációként szolgál a cikk mellé, Sirius becses hangjával és szavaival fűszerezve az összhatást. A héten már volt is alkalmunk bemutatni az új rendszert, hiszen akadt egy CastleStorm tesztegy Remember Me teszt, valamint egy egészen elképesztő The Last of Us teszt is, ami miatt most mindenki PlayStation 3-at akar venni nálunk. Én is. Ha megnézitek az alábbi előzetest, akkor feltehetően átjön a hangulat, vagy ha nem, akkor olvassátok el (a fenti linkre kattintva) Daev cikkét, ha úgy sem, akkor egészen biztosan nem nektek találták ki a műfajt, felejtsétek el.

Én teljesen kész vagyok ettől, az utóbbi idők legnagyobb zsenije hangulatkeltés terén. Persze akkor már muszáj beraknom nektek a lényegesen kisebb figyelmet kapott Metro: Last Light Mobius trailert is, amelyet Alexander Bereznyak (Monakh) álmodott meg, a hideg rázott tőle, elképesztő:

Azt el ne felejtsük, hogy készül az Armikrog, a The Neverhood alkotóinak új point n' click kalandjátéka, akikkel egyébként Daev egy exkluzív interjút készített a héten. Nagyon jó írás, kellemes beszélgetés volt, tehát katt ide, nem csak a régi játékőrülteknek ajánlom jó szívvel. Ha pedig már a játékgyártók háza táján járunk, akkor megemlíteném a sokkal kevésbé kellemes Trendy Entertainment sztorit, a manapság egyre divatosabb és ellenállásba nem ütköző modernkori rabszolgatartás és kizsigerelés tipikus meséje (igaz nem tények, csak vádak alapján, az igazságot nem mi fogjuk eldönteni), legalábbis érdekes olvasmány. Ha pedig végül nem lesz játékfejlesztő a világon, akkor sincs vége mindennek, született egy érdekes írás a héten arról is, hogyan valósítható meg a játékfejlesztés programozás nélkül.

A jövő hét mozgalmas lesz, Mocsyék pedig az E3 alatt építik szépen a GameStar magazint, hogy mindent megkapjatok, ami idén érdekes, fontos, izgalmas. Majd akkor mondom megint, de nem akarom senki kedvét elvenni az ivástól: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)