Hirdetés

E3 2013 - viszlát, Microsoft Pontok!

|

Ezennel vége a Microsoft pontoknak. Ejtsünk egy két könnyet a régi szép idők emlékére.

Hirdetés

Az E3 2013 Microsoft Spotlight leginkább a játékokról szól, de azért a jelenlegi és a következő generációs konzolokról is hallunk új információkat.

Az már kiderült, hogy az Xbox 360 tulajdonosokra még vár meglepetés bőven, az ingyenes játékok és az új, vékonyabb, okosabb, könnyebb és nem utolsó sorban olcsóbb Xbox 360 mind-mind jó hírek voltak.

Most az egyik szemünk sír, a másik meg nevet, hiszen az oly régóta folyó MS pontos rendszert nyugalmazza a Microsoft és hamarosan már csak igazi pénzzel lehet majd fizetni az Xbox Live-on.

Ez nem túl jó hír azoknak, akiknek eddig kényelmes volt a bankkártya nélküli élet, kicsit mi sem értjük a döntést, de nem ez volt az első csalódásunk manapság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)