Hirdetés

E3 2013 - nem minden PS4 multi lesz fizetős

|

A Sony folyamatosan igyekszik elérni, hogy csak jó híreket írjanak róla. Ha valami rossz hír, akkor is jön valaki, aki igyekszik árnyalni ezt. A free-to-play játékok multijáról lesz most szó.

Hirdetés

A Microsoft szidalmazása, és a Sony hirtelen éljenzése olyan zaj, ami elnyomja az apró részleteket. Azt például egyáltalán nem tartjuk jó hírnek, hogy jön a fizetős multi a Sonynál is, még akkor sem, ha nem lőnek túl a jelenlegi Xbox Live Gold előfizetés súlyán (egy évre mindössze 50 dollár, ami kevesebb, mint 1000 forint havonta).

Szerencsére a Sony azt gyorsan igyekezett tisztázni, hogy az egyre népszerűbb free-to-play MMO játékok terén nem akarnak mindent fizetéshez kötni. Shuhei Yoshida, az SCE Worldwide Studios feje megerősítette, hogy a kiadók döntése lesz az ingyenes játékok esetében, hogy a többjátékos módot akarják-e PlayStation Plus előfizetéshez kötni, vagy teljesen nyitva hagyják az aranykaput, hogy bújjon rajta a sok boldog gamer.

Jelenleg az már biztosnak tűnik, hogy a DC Universe Online és a Planetside 2 nem kér majd Plus hozzáférést, és mind a két játék esetében együtt nyomulhatnak a PlayStation 3 és PlayStation 4 felhasználók. Kellemes. Egyébként a Microsoft is tett ilyen engedményt: a Final Fantasy 11 például beéri Silver előfizetéssel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)