Hirdetés

E3 2013 - PlayStation 3 csomag GTA V fülessel

|

A Rockstar elég jó kapcsolatban lehet a Sony-val, mert a Grand Theft Auto V egy speciális csomaggal kecsegteti a PlayStation 3 vásárlókat.

Hirdetés

A Rockstar egy PlayStation 3 exkluzív csomaggal jutalmazza meg a rajongókat.

Azok akik a Grand Theft Auto V játékuk mellé szeretnének egy PlayStation 3-at is vásárolni (vagy fordítva), azoknak itt egy remek lehetőség. A Rockstar egy limitált kiadású fejhallgatóval súlyosbított csomagot adott ki, amit egy PlayStation 3 konzollal és magával a játékkal együtt már akár 299 dollárért megvásárolhatnak a rajongók.

A füles nagyon jól néz ki, a GTA V nagyon ígéretes, a PS3-ról tudjuk, hogy rendben van, úgyhogy már csak szeptember 17-ig, a csomag megjelenéséig kell kihúznunk valahogy.

Hogy tetszik az ajánlat?

Címkék: #sony #akció #tps
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)