Hirdetés

E3 2014 - a Mass Effect 4 kapcsolódik az eredeti trilógiához

|

Az E3 2014-en bemutatkozott a Mass Effect 4. Na jó, láttunk belőle valamit, és most a Bioware további részleteket árult el a készülő játékról.

Hirdetés

A Mass Effect 4 egy kedvcsináló trailernyi szerepet kapott az E3 2014-en, de ez persze nagyon kevés azok számára, akik vissza akarnak ugrani a Bioware fantasztikus világába.

Azt továbbra sem tudjuk, hogy a Mass Effect 4 hol játszódik majd, illetve hogy mennyire kapcsolódik a története az eredeti trilógiához, de a Bioware most egy kicsit többet mondott ezzel kapcsolatban is. BioWare Edmonton és Montreal főnöke, Aaryn Flynn egy interjúban elmondta, hogy a csapatnak „nagyon jó ötletei vannak" azzal kapcsolatban, hogy hogyan folytassák a sztorit.

Flynn nem mehetett bele a részletekbe, de annyit elmondott, hogy „nagyon menő ötleteik vannak azzal kapcsolatban, hogyan haladjanak úgy tovább a történettel, hogy valamennyire elszeparálódjon az eredeti trilógiától, de rengeteg olyan dolog is legyen benne, amit a régi rajongók imádni fognak". 

A vezető azt is megerősítette, hogy sok visszatérő faj lesz a Mass Effect 4-ben, de a karakterekkel kapcsolatban nem mondott semmit. 

Mit szóltok? Várjátok már a Mass Effect 4-et? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)