Hirdetés

E3 2014 - a show legjobb játéka...

|

A kritikusok kiosztották az E3 2014 legjobb játékainak járó díjakat, a teljes lista és a show nyertese a kattintás után.

Hirdetés

Az E3 2014 sok szempontból csalódás volt, de azért mindenki találhatott legalább egy valamit, amire érdemes lesz várnia. Jobb esetben akár többet is.

Az idei E3 legjobb játéka az Evolve! A Turtle Rock lövöldéje központi szerepet kapott az expón és a fődíj mellett elvihette a legjobb konzoljátéknak, a legjobb akciójátéknak és a legjobb online multiplayer játéknak járó elismeréseket is. Pár hónapja Londonban kipróbáltam a Left 4 Dead alkotóinak aszimmetrikus FPS/TPS-ét és ugyan azóta sokat változott a játék, nagyon elégedett voltam az Evolve-val. Hamarosan jön a teszt is.

Az E3 2014 második legnépszerűbb játéka a No Man's Sky volt, ami a legjobb eredeti játék és a legjobb független játék díját is hazavihette, az innovációért járó elismerés mellé.

És akkor a nyertesek listája.

A show legjobb játéka - Evolve

A legjobb eredeti játék - No Man's Sky

A legjobb konzoljáték - Evolve

A legjobb mobil/kézikonzol játék - Super Mario Smash Bros. 3DS

A legjobb PC-s játék - Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

A legjobb hadrver/periféria - Oculus Rift

A legjobb akciójáték - Evolve

A legjobb akciókaland játék - Batman: Arkham Knight

A legjobb RPG - Dragon Age: Inquisition

A legjobb verekedős játék - Super Smash Bros. Wii U

A legjobb versenyjáték - The Crew

A legjobb sportjáték - NHL 15

A legjobb stratégiajáték - Civilization: Beyond Earth

A legjobb közösségi/casual/családi játék - Mario Maker

A legjobb online multiplayer - Evolve

A legjobb független játék - No Man's Sky

Innovációért járó különleges elismerés - No Man's Sky

Érdekes, hogy sem a The Division, sem az Assassin's Creed Unity, sem pedig a Mortal Kombat X nem kapott díjat. Ti egyetértetek a kritikusok döntésével? Állítsátok össze a saját listátokat, aztán majd megvitatjuk a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)