Hirdetés

E3 2014 - rengeteg Dragon Age: Inquisition kép érkezett

|

Az E3 2014-en most már harmadik alkalommal kerül szóba a Dragon Age 3: Inquisition, de nem bánjuk, mert a Bioware játéka elég sokat ígér.

Hirdetés

Ugyan a Dragon Age: Inquisition már több alkalommal is előkerült az E3 2014 alatt, az Electronic Arts küldött nekünk egy csomó képet, amit mindenképpen meg akartunk osztani veletek is.

A képek egy része már ismerős lehet a Dragon Age: Inquisition trailerből, de azért találtok majd köztük újdonságokat is. A Bioware hatalmas energiát fektet a fejlesztésbe, a Dragon Age legújabb részén többen dolgoznak, mint bármelyik korábbi projektjükön. Mi csak abban bízunk, hogy ez a végterméken is látszik majd.

Na, de lássuk a Dragon Age: Inquisition képeket.

További képeket találtok még a galériánkban. Egyelőre viszont sajnos csak képekkel és látványos videókkal kell beérnünk, ugyanis a Dragon Age: Inquisition megjelenés még hosszú hónapokra van. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)