Hirdetés

E3 2014 - Dragon Ball Xenoverse bejelentés

|

A Namco Bandai felügyelete alatt készül az új Dragon Ball játék, amiben mindenki nagy meglepetésére verekednünk kell mindhalálig.

Hirdetés

Őszintén hisszük, hogy a Dragon Ball franchise-ban ennél több is van, de egy olyan sorozatnál, melyben öt részen keresztül zajlott egy rövidebb összecsapás, nem lepődünk meg, hogy majd' minden játékadaptációban a verekedésé a főszerep.

Nem szenvedünk különösebb hiányt Dragon Ball játékokból, jó játék viszont kevés van köztük. A grafika kielégítő, a játékmenet ígéretes, de a Dragon Ball Xenoverse-zel tényleg megvárjuk a megjelenést, mielőtt ítéletet mondunk róla. A játék PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelenik meg, egyelőre nem tudni, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)