Hirdetés

E3 2014 - gyönyörű esős képeken a DriveClub

|

Már többször említettük, hogy ez az év a versenyjátékosok éve lesz. A Sony a DriveClubbal indul harcba.

Hirdetés

A DriveClub az eddig megjelent képek és videók alapján fantasztikusan néz ki, de ez a mostani brutális piacon igazán elvárható egy versenyjátéktól. Vajon mit tud még a Sony autósjátéka?

Ugyan a Sony E3 2014-en konferencián nem kapott különösebb figyelmet a DriveClub, a nulladik nap után elkezdtek özönleni a sajtóközlemények és természetesen a Sony és Evolution Studios játékáról is kaptunk információkat. Vagyis leginkább képeket.

A fejlesztők elmondták, hogy eleinte nem terveztek esőt a játékba, de később elkezdtek kísérletezni a DriveClub időjárás-rendszerével és úgy döntöttek, hogy megcsinálják. Jó döntés volt, ugyanis sokat tud dobni a látványon egy vizes út, főleg, ha játékmenetbeli szerepet is adnak neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)