Hirdetés

E3 2014 - ilyen a Destiny többjátékos módja alfában (videó)

|

A Destiny multiplayere még alfa stádiumban van, de a szerencsés kevesek már a hétvégén kipróbálhatják a Bungie játékát. Most megmutatjuk, hogy mire számíthattok majd.

Hirdetés

A Destiny az Activision eddigi legambiciózusabb projektje és a Sony is kifejezetten komolyan veszi. Azt hiszem ez elég egyértelmű azok után, hogy egy fehér PS4-gyel együtt bundle-ben kínálják a megjelenés után.

Más meglepetéssel is készült a Bungie az E3 2014-en a Destinyvel kapcsolatban. Már megy a regisztráció a Destiny alfára, aminek a keretein belül még a béta kezdete előtt belekóstolhattok a játékba. 

A Destiny már ilyen korai stádiumban is elég izgalmasnak tűnik. Arról egyelőre nem kaptunk hírt, hogy milyen játékmódok lesznek elérhetőek a Destiny alfateszt során, de a videóból rengeteg mindent megtudhattok arról, hogy mi vár rátok, ha sikerül bejutni a tesztelők közé. 

A Destiny megjelenés szeptember 9-én várható PS4-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)