Hirdetés

E3 2014 - itt egy újabb kommentáros Dragon Age: Inquisition játékmenet

|

Lemaradtatok a tegnapi Twitches Dragon Age: Inquisition livestreamről? Sebaj, most minden percét újraélhetitek.

Hirdetés

Dragon Age: Inquisition elég kiemelt szerepet kapott az E3 2014-en, és minél többet látunk a Bioware játékából, annál inkább úgy tűnik, hogy a sorozat harmadik része előrelépés lesz a korábbi epizódokhoz képest.

Dragon Age: Inquisition kreatív vezetője, Mike Laidlaw és producere, Mark Darrah tegnap egy livestreamben mesélt a játékról, és rengeteg új információt osztott meg a rajongókkal. A húszperces szegmens alatt nemcsak a karaktereket és a harcrendszert mutatták be, de szóba kerültek a Dragon Age: Inquisition szerelmi szálai és a történet is. Laidlaw szerint a sztori végigjátszása alsó hangon 50 órát vesz majd igénybe. Az már elég komoly.

Dragon Age: Inquisition megjelenés október 7-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)