Hirdetés

E3 2014 - itt egy újabb pofás The Witcher 3: Wild Hunt élő demó

|

A The Witcher 3: Wild Hunt tényleg hihetetlenül jól néz ki, de nemcsak a harc, hanem maga a környezet is elég látványos.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt már megcsillogtatta magát az E3 2014-en de a CD Projekt Rednek még volt mit mutatnia a játékból.

The Witcher 3: Wild Hunt az E3 előtt egy saját kis online rendezvényen csinált kedvet az expóhoz, ahol aztán egy élő demóban kápráztatott el mindenkit. Abból a videóból főleg a harcrendszerről tudhattunk meg újdonságokat, most viszont egy kicsit békésebb vizekre evezünk. 

The Witcher 3: Wild Hunt világa nemcsak gazdagnak tűnik, de gyönyörű is. A most érkezett felvételen láthatjuk, ahogy Geralt mászkál az egyik városban, lovagol, beszélget a lakosokkal, mintha nem épp most bombázott volna szét egy griffint.

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés sajnos jövőre csúszott, de inkább hagyjunk időt a srácoknak, semmint valami olyasmit kapjunk, ami nem nő fel az elvárásokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)