Hirdetés

E3 2015 - telekinézisre kihegyezett fejtörők várnak rád az Anna's Quest világában

|

A Daedalic Entertainment gondozásában megjelenő kalandjátékok mindig megosztják a zsáner rajongótáborát, de azért általában a pozitív vélemények vannak túlsúlyban. Vajon az Anna's Quest esetében is így lesz?

Hirdetés

A DeponiaThe Whispered World vagy a Memoria játékok által kitaposott ösvényen szeretne haladni az Anna's Quest is, aminek a történetébe még egy kis sci-fi csavar is belefért.

Az Anna's Quest során egy tündérmesében találjuk magunkat, aminek főszereplője egy Anna nevű kislány (gondolom ezt nem volt nehéz kitalálni), aki egyedül vág neki egy elvarázsolt erdőnek, ugyanis meg kell találnia a gyógyírt nagyapja betegségére. Tovább fokozódnak a problémák, amikor egy boszorkány foglyul ejti a lányt, Anna azonban telekinetikus erőkre tesz szert, az újonnan szerzett képesség segítségével pedig furfangos fejtörőket kell megoldania. A Krams Design munkatársai szerint a játék egy klasszikus point & click kaland, tele fekete humorral, a világát pedig olyan alkotók inspirálták, mint a Grimm testvérek vagy Hans Christian Andersen.

Az Anna's Quest július 2-án jelenik meg, Steamen és GoG-on is elérhető lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)