Hirdetés

E3 2015 - mozgásban a Batman: Arkham Knight (videó)

|

A Rocksteady Studios szerint egy olyan Gotham vár majd minket a Batman: Arkham Knight kalandja során, ami minden eddiginél látványosabb játszóteret ígér.

Hirdetés

Hamarosan útjára indul a Batman: Arkham Knight, amit mi is megünneplünk majd a következő GameNight során, ám most érdemes koncentrálni az E3 alatt bemutatott demóra, amiben további részleteket tudhatunk meg Gotham városáról.

A videóban láthatjuk a fokozatosan káoszba fulladó várost, és Batmant, ahogy próbál rendet tartani az utcákon. A Rocksteady szerint mivel a Batman: Arkham Knight a trilógia befejező része, eljött az ideje annak, hogy megmutassák, mit tanultak az előző két Arkham játékból, szeretnék minél grandiózusabban búcsúztatni a szériát. A felvétel során kitérnek arra, hogy mennyire részletesen alkották meg a várost, láthatunk Multi Takedownt, és ismét megnézhetjük a Dual Play rendszert is működés közben, tessék rákönyökölni a Play gombra:

 

Az új Batman: Arkham Knight trailer megvolt már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)