Hirdetés

E3 2015 - befutott egy új Batman: Arkham Knight trailer

|

A Rocksteady és a Sony még mindig nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, úgyhogy a Batman: Arkham Knight is fontos szerepet játszott az E3 2015-ös konferenciájukon.

Hirdetés

Batman: Arkham Knight megjelenését mi is egy különleges GameNighttal ünnepeljük majd, de az E3 2015 még addig tartogat pár meglepetést a Rocksteady játékával kapcsolatban.

A Batman: Arkham Knight megjelenés már itt van a kanyarban, úgyhogy a Sony gyorsan be is jelentette, hogy a PlayStationös játékosok extra Scarecrow Nightmare küldetéseket kapnak majd. A bejelentés mellé természetesen új Batman: Arkham Knight trailert is kaptunk, amik ugyan magáról a játékról nem árul el sok mindent, de segít ráhangolódni a jövőheti megjelenésre.

Ott lesztek velünk a következő GameNighton?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)