Hirdetés

E3 2015 - bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos módja

|

Ahogy azt már megszokhattuk, az aktuális Call of Dutyról mindig elejt valami újdonságot az Activision az E3 2015 egyik konferenciáján. Íme a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos módja.

Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 bejelentés után az Activision szokásához híven hírzárlatot rendelt el és minden más információt megtartott az E3-ra. Mostantól viszont ömleni fog az adat a Treyarch játékával kapcsolatban.

Az Activision most le is rántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos módjáról, ami mindig az egyik legnagyobb durranás az aktuális epizóddal kapcsolatban, hiszen emiatt jön vissza évről évre az a brutális mennyiségű játékos. A Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer trailer sorra veszi azokat az újításokat, amiket a Treyarch beleépített az idei epizódba. A cég természetesen 2015-ben sem hazudtolta meg magát, ez a stúdió valahogy mindig a szórakoztatásra megy. Ráadásul nagyon jó érzékkel.

David Vonderhaar a Sony konferenciáján mutatta be a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos módját, ami az ígéretek szerint még az eddigieknél is pörgősebb lesz. Már, ha ez egyáltalán lehetséges.

Íme a Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer trailer. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)