Hirdetés

E3 2015 - nagyon hangulatos a Beyond Eyes trailere

|

A Beyond Eyes egy varázslatos mese arról, hogy mindenkiben ott lakozik a bátorság, csak elő kell csalogatni. Fantasztikus az új trailer.

Hirdetés

A Beyond Eyes az egyik olyan indie játék, amit bemutatott a Microsoft, de mivel PC-re is érkezik, ezért a PC Gaming Show sajtóeseményen is ejtettek róla pár szót.

A Kickstarteres Perception-höz hasonlóan a főszereplőnk itt is vak, ám ezúttal egy 10 éves kislányról van szó. Rae egy gyermekkori trauma miatt retteg a külvilágtól, de amikor észreveszi, hogy a legjobb barátjaként szeretett macskája, Nani eltűnt, bátran elhagyja biztonságos otthonát és nekilát felkutatni az állatot. A lányt körülvevő környezet folyamatosan rajzolódik ki, ahogy Rae a hallása, az illatok és érintések segítségével próbálja magának elképzelni a helyszíneket. A játékot jóformán egy holland hölgy, Sherida Halatoe készíti, de azért a Team17 munkatársai is besegítenek a munkálatokba. A Beyond Eyes Xbox One-ra és PC-re érkezik, még ebben az évben megjelenhet. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)