Hirdetés

E3 - 2015-ig biztosan Los Angelesben

|

A videójáték világ legnagyobb rendezvénye, az E3 és Los Angeles legendás városa szinte összenőttek egymással az évek során.

Hirdetés

Az ez évi E3 idején, amely rekordlátogatottságot hozott a GameStar Online részére is, többször írtunk arról, hogy sokan elégedetlenek a helyszínnel és szívesen elvinnék a showt másik amerikai városba. 

Az ESA (Entertainment Software Association) ma bejelentette, hogy a következő 3 évre szerződést kötött, és marad Los Angelesben a Convention Centerben, illetve több egyéb, a városban található helyszínen,a melyeket az AEG nevű cég biztosít.  A jövő évi E3 2013 június 11 és 13 között kerül megrendezésre. 

"Büszkék vagyunk rá, hogy Los Angeles lesz a partnerünk az elkövetkező 3 évben is" - nyilatkozta Michael D. Gallagher, az ESA elnöke - "A videójátékok dominánsak a globális szórakoztató piacon, s nincs jobb helyszín a bemutatásukra, mint Los Angeles".

Az ez évi shown 45700 szakmabeli vett részt 103 országból mintegy 40 millió dollár bevételt generála Los Angeles városának.  A 3 éves megállapodás eredményeképp a rendező AEG tervei szerint a kiállítás hamarosan az újonnan fejlesztés alatt álló Farmer's Field helyszínre is átköltözhet, amely a mostani Convention Center Nyugati terme helyén épülne.  

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)