Hirdetés

E3 2015 - így néz ki az újgenerációs Deus Ex: Mankind Divided

|

Az E3 2015-ről kiszabadult pár gyönyörű Deus Ex: Mankind Divided kép. Így néz ki az újgenerációs Jensen.

Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided gameplay trailer a napunk egyik fénypontja volt, de a Square Enix még egy pár screenshotot is kiadott a konferencia után, hogy teljes legyen az életünk.

A Deus Ex: Mankind Divided trailerében végre vethettünk egy pillantást magára a játékmenetre is. Persze szeretjük mi a végtelenül látványos CGI előzeteseket, de azért mégiscsak a végtermék a lényeg. A Square Enix és az Eidos Montreal által frissen elénk tett képeken aprólékosabban is megvizsgálhatjuk, hogy milyen is lesz a Deus Ex: Mankind Divided világa.

 

 

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenés pontos dátumát még mindig nem tudjuk, de a fejlesztők szerint valamikor 2016 elején érkezhet meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)