Hirdetés

E3 2015 - ilyen lesz a Call of Duty: Black Ops 3 kooperatív kampánya

|

Idén a Sonyé a Call of Duty! Az E3 2015-ön a japán cég konferenciáján mutatkozott be a legújabb epizód, a Call of Duty: Black Ops 3.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 sokak meglepetésére nem a Microsoft konferenciájából csippentette le a maga félórácskáját, hanem a Sonyéból.

Call of Duty: Black Ops 3 egyik legnagyobb újítása, hogy a kampányt akár kooperatív módban, három pajtásunkkal együtt is végigjátszhatjuk. A Treyarch egyik vezetője, Mark Lamia lépett a Sony színpadára és vezette fel az első Call of Duty: Black Ops 3 gameplay trailert, amiben vethetünk egy pillantást a kampányra és a karakterek speciális képességeire is. 

Call of Duty: Black Ops 3 megjelenés november 6-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)