Hirdetés

E3 2015 - íme a Fallout 4 Pip-Boy Edition

|

A Fallout 4 egy gyűjtői kiadást már biztosan kap, ez pedig nem más, mint a karperecet is tartalmazó Pip-Boy Edition.

Hirdetés

Önmagában az is öröm, hogy a Fallout 4 jön, pláne az, hogy még idén, de az igazi rajongók valószínűleg nem tudnak nemet mondani a Fallout 4: The Pip-Boy Edition kiadásra.

A csomag tartalmaz egy kézikönyvet, egy Valut-Tec Perk posztert, a játékot és a hozzá tartozó fémtokot, valamint ami a legjobb, a felcsatolható Pip-Boyt és egy állványt arra az esetre, ha épp nem akarnánk viselni. A Pip-Boy-ba becsúsztathatjuk okostelefonunkat, és letölthetjük a hozzá való társalkalmazást, a dolog úgy az igazi. Mindez egy barna kapszulában jön. Az áráról nincs információnk, de annyi biztos, hogy PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es kiadásban is kapható lesz, a Fallout 4 megjelenésének napjától, november 10-étől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)