Hirdetés

E3 2015 - íme az új Lara Croft-játék

|

A Square Enix egy új Tomb Raider-játékot is bejelentett az E3 2015-ös konferenciáján.

Hirdetés

A Square Enix igyekszik mindent kisajtolni a Tomb Raider reneszánszából, és úgy döntött, hogy a mobil platformokat is telepakolja a kedvenc régésznőnkkel. 

A Hitman GO sikerén felbuzdulva a Square Enix Montreal megalkotta a Lara Croft GO-t. Ez egy cel-shaded "körökre osztott mobiljáték", amiben természetesen Lara Croftot irányíthatjuk majd. További információkat egyelőre nem osztott meg velünk a Square, ezért a megjelenés pontos dátumát és a platformokat sem tudjuk. Az biztos, hogy okostelefonokon és tableteken is elérhető lesz a Lara Croft GO. A látvány eléggé rendben van és a Hitman GO is kiemelkedően sikeres lett, úgyhogy láthatóan a koncepció is működik.

Íme az első Lara Croft GO trailer.

Hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)