Hirdetés

E3 2015 - rekordot döntött a show, megvan a 2016-os expó dátuma

|

Vége van. Hatalmas sikerrel zárult a 2015-ös Electronic Entertainment Expo és már meg is van a jövő évi rendezvény dátuma.

Hirdetés

Az E3 2015-ös végig élőben követhettétek a GSO-n. Több száz hír, videós beszámolók és exkluzív anyag pörgött ki az oldalra, és még mindig rengeteg feldolgozásra váró interjú és érdekesség maradt, amit a következő napokban fogunk veletek megosztani.

Az E3-ra 52 000-en látogattak ki idén, összesen négyezerrel többen, mint tavaly. Az Electronic Software Association összesítette az adatokat, amiből kiderült, hogy a 109 országból érkező emberek 1600 különböző terméket nézhettek meg az expó 300 kiállítójának standjain. Az E3 2015 a közösségi oldalakon is rekordokat döntött, idén 6,3 millió tweetet, 7,5 millió Instagram like-ot, egymillió egyidejű Twitch nézőt és több mint egymillió YouTube videót hozott a rendezvény.

Az ESA ügyvezetője és elnöke, Michael D. Gallagher elmondta, hogy "az összes eddigi E3-ak közül ez szólt leginkább a játékosokról", és ezzel bizony mi is egyet tudunk érteni. De legalábbis sokkal jobb volt, mint az utóbbi két év expói.

Az E3 2015-ös aloldalunkon összegyűjtöttük nektek az összes fontos hírt a rendezvényről, a YouTube csatornánkon megtaláljátok a videós anyagainkat és természetesen várnak még rátok további izgalmas exkluzív interjúk a világ legnagyobb fejlesztőstúdióinak munkatársaival. 

Köszönjük, hogy idén is minket választottatok, jövőre is mindent megteszünk majd, hogy ne maradjatok le az E3 2016 egyetlen pillanatáról sem. Az E3 2016 jövő június 14-től egészen 16-ig tart majd és a helyszín megint a Los Angeles-i Convention Center lesz 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)