Hirdetés

E3 2015 - Vietnamba visz a Rising Storm 2

|

Bár a Tripwire Interactive a Killing Floor 2-t jött megmutatni a PC Gaming Show-ra, bedobtak egy meglepetés trailert is, amiben helikopterekből lőtték halomra szegény vietnami katonákat.

Hirdetés

Az E3 utolsó előadásának első meghívottja a Tripwire Interactive vezérigazgatója volt, aki egy látványos trailer mellett mesélt a csapat Killing Floor 2-vel kapcsolatos terveiről. Aztán előhúzott egy meglepetést a kalapból.

A Tripwire nem mindig ilyen elrugaszkodott lövöldéket csinált, ők készítették ugyanis a realisztikus Red Orchestrát is. A 2011-ben megjelent második részhez 2013-ban egy önálló kiegészítőt is kiadtak, most pedig erre próbálnak rákontrázni.

A Rising Storm még a második világháború csendes-óceáni hadműveleteire koncentrált, a Rising Storm : Vietnam pedig (nem olyan nehéz kitalálni) a vietnami háború eseményeibe enged betekintést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)