Hirdetés

E3 2015 - szuperforró SUPERHOT trailer

|

Stílusos és újszerű, de az majd csak a megjelenést követően derül ki, hogy szórakoztató-e a SUPERHOT Team játéka.

Hirdetés

Ha stilizált látványvilága nem lett volna már önmagában is eléggé figyelemfelkeltő, az FPS-zsáner újszerű megközelítése okán biztosan sokan felkapták volna a fejüket, hogy kérdő pillantásokat vessenek a PC-re és Xbox One konzolra még idén megjelenő SUPERHOT című alkotásra.

Nem első alkalommal láthatjuk az érdekes játékmechanizmust működés közben, de ha már úgy alakult, hogy az E3 2015-re hamarabb került sor, mint a premierre, akkor illett a fejlesztőknek előrukkolniuk egy új trailerrel. Ebből is látható, hogy a SUPERHOT esetében a tervezés és az előrelátás legalább annyira fontos szereppel bír, min a kiváló reflexek. A játékban ugyanis csak akkor lendül mozgásba az idő kereke, ha mi magunk sem ácsorgunk tétlenül egy helyben. Mondhatni, lépésről lépésre haladunk előre, és miközben ellenfeleinket jobblétre szenderítjük, addig mi magunk igyekszünk elkerülni a bennünket célba vevő lövedékeket, kardcsapásokat és minden egyéb veszedelmet ami sírba juttathat.

Címkék: #superhot
Platformok: PC Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)