Hirdetés

E3 2015 - tizenkét percnyi Call of Duty: Black Ops 3 coop akció

|

Az Activision kiadott egy hosszú Call of Duty: Black Ops 3 gameplay trailert, amiben a kampány kooperatív módjának kaotikus világára vethetünk egy pillantást.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 nem szólt akkorát az E3 2015-ön, mint amilyenre számítottunk, valahogy az az érzésünk volt, mintha a bemutató elveszett volna a sok nagy bejelentés között.

Pedig ott volt, ráadásul ezúttal a Sony konferenciáján, ugyanis mostantól fordul a kocka. A PlayStation lett a Call of Duty otthona, mostantól a Sony platformjaira érkeznek meg először a kiegészítők és persze a Call of Duty: Black Ops 3 béta is ezeken a konzolokon lesz először elérhető.

A Call of Duty: Black Ops 3 Zombies módjáról egyelőre semmit sem tudunk, viszont az E3-on belenézhettünk a többjátékos módba és a kampány kooperatív módjába is. Az Activison viszont úgy döntött, hogy az E3 végeztével kiad még egy Call of Duty: Black Ops 3 gameplay trailert, amiben majdhogynem két teljes kampányküldetést nézhetünk végig. Az biztos, hogy a kooperatív mód bevezetése még a szokásosnál is kaotikusabbá varázsolja a háborút és lényegesen nagyobb és nyitottabb területeket eredményez.

A Call of Duty: Black Ops 3 megjelenés november 6-án várható, de előtte még lesz egy multiplayer béta is, ennek a pontos dátumát egyelőre nem tudjuk. Nektek hogy tetszik a Black Ops 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)