Hirdetés

E3 2015 - így néz ki jelenleg a helyszín

|

Egy hét múlva itt az E3 2015, a kiállítók már elkezdték díszíteni a Los Angeles-i rendezvényközpontot. Na, vajon melyik játék óriásplakátja díszeleg a bejárat felett?

Hirdetés

Jövőhéten ilyenkor már túlleszünk a Bethesda E3 2015-ös előadásán, és javában készülünk a Microsoft, az EA, a Ubisoft és a Sony maratonjára.

Bizonyára tudjátok már, hogy mi mindent élőben közvetítünk, és minden hírről azonnal beszámolunk, úgyhogy nálunk biztosan nem maradtok le semmiről. Így, hogy az utolsó hétnél járunk, különösen érdemes figyelni, mert tele lesz a net különböző teaserekkel, szivárgásokkal, idő előtt megjelenő E3 trailerekkel, illetve magáról a showfloorról is kapunk képeket (ahol a bódék vannak felállítva), amiken akár még be nem jelentett játékok dekorációs elemei is feltűnhetnek. Az épületre viszont nyilván inkább régóta várt játékok plakátjait teszik, és idén az Uncharted 4: A Thief's End távolról, szöveg nélkül is jól felismerhető, alig néhányszor használt képe díszeleg a bejárat felett.

Az épület oldalán egy hatalmas Assassin's Creed Syndicate, mellette pedig egy Batman: Arkham Knight molinó kapott helyet, kicsivel arrébb pedig a 2K Battlebornja látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)