Hirdetés

E3 2015 - zseniális indie játékok a Versus Evil standjánál

|

Talán nem hallottatok még a Versus Evil nevezetű független kiadóról, de az E3-ra szánt listájukon ott szerepel a zseniálisnak ígérkező Armikrog és a The Banner Saga 2 is. Már ez a kettő is elég, hogy figyeljünk rájuk.

Hirdetés

Kevesebb mint két hét van hátra az E3 rajtjáig, így a rendezvény felé közeledve egyre több kiadó felhozatalát ismerhetjük meg. A Focus Home Interactive után a kevésbé ismert, indie területen mozgó Versus Evil is felfedte a lapjait, és egy-kettő cím láttán nagyot dobbant a szívünk. 

Ha semmi mást nem vinnének magukkal, mint a kultklasszikus Earthworm Jimet és a Neverhoodot jegyző fejlesztőkből álló Pencil Test Studios új projektjét, az Armikrogot (PC, Mac), már akkor is madarat lehetne fogatni velünk, de a Stoic taktikai szerepjátékának folytatása, a 2016-ra betervezett The Banner Saga 2 (PC, Mac) csak még szélesebbé varázsolja a mosolyunkat. 

Az Afro Samurai széria történetének folytatásán dolgozik a Redacted Studios az Afro Samurai 2: Revenge of Kuma (PC, PS4, Xbox One, Mac) képében, amely három felvonásban (Volume 1, 2 és 3) követi figyelemmel Afro legközelebbi gyermekkori barátjának szomorú sztoriját. Miután Kuma szemtanúja volt, hogy lemészárolták azokat, akiket szeretett és maga is szembenézett a halállal, egy kibernetikus gyilkológépként támadt fel hamvaiból, hogy véres bosszút álljon. 

Az ír Gambrinous egy körökre osztott dungeon crawlerrel készül az expóra Guild of Dungeoneering (PC, Mac) címmel, amely azzal próbál egyet csavarni a bejáratott formulán, hogy kártyákat használhatunk a dungeon fejlesztésére, miközben a hőst az AI irányítja. 

Nem kevésbé ambíciózus a Tangrin Entertainment hangulatos akció-szerepjátéka, a Kyn (PC, Mac, Linux) sem: a projektet mindösszesen két srác készítette az elmúlt négy évben, de ők ketten is képesek voltak létrehozni egy viking mitológiával és mágiával kevert fantáziavilágot, amelyben akár hat harcos is harcba szállhat. 

Ott lesz a Skyshine Games körökre osztott roguelike stratégiája, a Skyshine's Bedlam (PC, Mac) is, mely egy véletlenszerűen generált poszt-apokaliptikus világban játszódik, amit dinamikus harcok, rengeteg választási lehetőség és magas újrajátszási faktor jellemeznek. 

Melyiket várjátok leginkább Versus Evil felhozatalból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)