Hirdetés

E3 2016 - így fest az újragondolt Tacoma

|

A Gone Home fejlesztőinek új játéka nagyot változott az utóbbi időben, az idei E3-on pedig gameplay anyagot is láthattunk belőle.

Hirdetés

Márciusban jelentette ki a Tacoma fejlesztését végző Fullbright, hogy az első visszajelzésekre hallgatva alaposan átgyúrják játékukat, ami ezért csak 2017-ben fog tudni megjelenni. Elmondásuk alapján nem csak kisebb változtatásokról van szó, hanem alapjaiban újult meg a Tacoma. Az eredményt az E3-on is megnézhettük. 

A Gone Home alkotóinak új projektje egy űrállomáson játszódik, ahol különféle kiterjesztett valóságot használó avatarok segítségével kell kiderítenünk, hová tűnt el a létesítménye teljes legénysége.

A fejlesztők egészen a tervezőasztalig mentek vissza, mikor márciusban a kiküldött tesztpéldányok után befutottak a visszajelzések és tanácsok. Teljesen áttervezték azt AR avatarokkal való kommunikáció rendszerét is.

És akkor egy kis vizuális segítség is: először a Tacoma E3-as előzetesét tudjátok megnézni:

Itt pedig egy kis gameplay videó következik, ami jól bemutatja az AR avatarok működését. 

A Tacoma megjelenés jövőre PC-re és Xbox One-ra is várható. Várjuk is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)