Hirdetés

E3 2016 - két új VR-játékot is hoz a Ubisoft

|

A Ubisoft korábban már leleplezett két játékot, amik a virtuális valóságba csábítanak, de az E3-on két újabb VR-projektet mutatnak be.

Hirdetés

Bár a Ubisoft eddig nem kötelezte el magát egyik VR-platform iránt sem, az biztos, hogy ők sem akarnak kimaradni a virtuális valóság forradalmából. Ráadásul úgy tűnik, az eddig bemutatott Eagle Flight és Werewolf Within mellett viszont mással is készül a francia kiadó.

Legalábbis egy, kifejezetten VR-játékokkal foglalkozó weboldalnak azt az infót lebegtették meg e-mailben, hogy a már látott címek mellett két új VR-játékot is kivisznek az E3-ra, ráadásul mindkettő már játszható demóként kerül majd a közönség elé. A korábban bejelentett PSVR-os Eagle Flighttal ellentétben nem kizárt, hogy az új, a virtuális valóságot is támogató játékok mobilra érkeznek majd, ugyanis a Ubisoft nemrég a Google kapcsolódó platformja, a Daydream partnerei között is említésre került.

Mit gondoltok, új IP-kkel készül a Ubisoft, vagy egy már ismert sorozatukat ültetik át a virtuális valóságba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)