Hirdetés

E3 2016 - ez a két kiadó sem lesz ott

|

Az Activision és az Electronic Arts után újabb két kiadó jelentette be, hogy nem visz standot az idei E3-ra.

Hirdetés

Egyre többen érzik úgy, hogy nem éri meg nekik kitelepülni a los angelesi Electronic Entertainment Expóra. Az EA a világ legnagyobb videojátékos eseményével párhuzamosan saját rendezvényt tart, az Activision pedig partnereinél mutatja be új játékait. 

A napokban kiderült, hogy sem a Wargaming.net, sem a Disney nem tervez standot állítani. Előbbi azzal indokolta döntését, hogy míg az E3 főleg a boltokban árult játékokról szól (az eseményen az újságírók és más iparági résztvevők mellett videojátékboltok tulajdonosai, dolgozói lehetnek jelen), az ő játékaik free-to-play-ek és digitálisak, így nem lenne értelme nekik is kitelepülni. Utóbbi részéről egyelőre nincs indoklás, de valószínűleg közrejátszott az is, hogy új Disney Infinity játék nem jelenik meg idén. 

Az viszont már most biztos, hogy a Bethesda ismét tart előadást, visszatér a PC Gaming Show, és a Microsoft előadásán mutatkozik be az új Forza játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)