Hirdetés

E3 2017 - a Death Stranding nem lesz ott

|

Továbbra sem tudjuk, hogy pontosan mi az, amivel Hideo Kojima húzza az agyunkat, csak szeretnénk belőle minél többet látni. Az idei E3-on azonban erre nem lesz lehetőség.

Hirdetés

Hideo Kojima nagyjából egy hónapja jelentette, hogy jól halad a Death Stranding című nyitott világú akciójátékuk fejlesztése, ennek ellenére az E3-ból kimarad.

A Kojima Productions alapítója és a Metal Gear széria atyja Twitteren szontyolította el a rajongóit azzal a szomorú hírrel, hogy a Death Stranding bizony nem lesz ott sem a Sony konferenciáján, sem semmilyenen, mert teljes gőzzel a fejlesztésre fókuszálnak:

Mindazonáltal ha a játék nem is lesz ott, Kojima személyesen ellátogat az eseményre, ugyanis a The Game Awardsról ismert Geoff Keighley speciális vendége lesz, aki E3 Coliseum nevezetű paneljének keretében beszélget a játékipar képviselőivel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)