Hirdetés

E3 2017 - fröcsög a vér az Extinction gameplay trailerében

|

Az Extinction első, játékmenetet is ábrázoló videója is megjelent az E3 alkalmából, ebben pedig megnézhetjük, hogyan ölhetjük meg a hatalmas ogrékat.

Hirdetés

A hónap elején mutatkozott be egy cinematic trailerrel az Iron Galaxy új játéka, az Extinction, amiből az E3-on még többet mutattak. Az új videón már játékmenetet láthatunk, és az a helyzet, hogy egyáltalán nem néz ki rosszul a játék.

A fejlesztői kommentárral ellátott képsorokon megleshetjük, milyen mozgási lehetőségei lesznek főhősünknek, aki az ostorával való lengedezés mellett dupla ugrásokra, a falon futásra és még lebegésre is képes. Ezeket a rendszereket pedig ki kell használnunk, ha sikeresek szeretnénk lenni. Ugyan a kisebb ellenfeleket ezek nélkül is elintézhetjük, a nagy ogrék elleni harcban muszáj lesz ide-oda pattognunk. Nem csak azért, hogy a támadások elől kitérjünk, hanem hogy a magasan lévő páncéldarabjaikat is leüthessük, vagy levágjuk egy-egy végtagjukat. Ugyan a lenyesett karok, lábak és fejek eltűnnek a semmibe, a vér bizony fröcsög, ahogy az alábbi videón is láthatjátok, elég durva lett a látvány.

A megjelenés a jövő év elején esedékes, az ogrékat pedig PC-n, PS4-en és Xbox One-on is lemészárolhatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)