Hirdetés

Kaci fejlesztőkkel mérte össze erejét az E3 2017 harmadik napján

|

Teljes gőzzel dübörög az E3 legizgalmasabb része, Kaci egész nap az egyik fejlesztőtől rohangált a másikig és rengeteg játékot kipróbált.

Hirdetés

Egy pillanatra sem állhat meg Kaci, Los Angelesből lényegében még szinte semmit sem látott, mert egész álló nap az E3 különböző helyszínen próbálta ki az ott bemutatott játékokat.

Hirdetés

Az expó harmadik napján szerkesztőn megfordult a Devolver parkolós buliján, ahol több izgalmas címmel is játszott egy keveset, például az Absolverben is tolt egy kört az egyik fejlesztő ellen, aki teljesen ledöbben attól, hogy Kaci egyből kivédte az első támadását. A GSO házi parry-mestere később a Team17 és a Konami játékai fel vette az irányt. Egy gyors PES 18 meccs erejéig a Konami foci szériájának legújabb részét is kipróbálhatta, ráadásul egy elég menő ajándékot is kapott a helyszínen. Ezt is megnézhetitek az alábbi videóban.

Ne felejtsétek el követni a GameStar Twitter és Instagram profiljai, ahová Kaci tölti fel az E3 legfrissebb képeit és érdekességeit. Hamarosan újabb videókkal jelentkezünk, iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)