Hirdetés

A Sony árcsökkentéssel válaszolhat a Project Scorpióra

|

A játékvilág egyik ismer elemzője szerint ha a Microsoft egy bizonyos összeg alá lövi be a Project Scorpio árcéduláját, akkor a Sony reagálni fog rá a saját előadásán.

Hirdetés

A Microsoft minden idők legerősebb konzolját készül nekünk eladni az E3-on a Project Scorpio képébe, amely a PlayStation 4 Prónál is táposabb lesz, de persze az eladásokat magasan vezető Sony-t sem kell félteni, hiszen az ütős játékfelhozatal mellett más bevett trükköt is bedobnak majd, ha kell. Nem nehéz kitalálni, hogy mi lehet a válaszlépés. 

Hirdetés

A Sony helyzeti előnyben van [és most nem a bevételi adatokra gondolunk], ugyanis ahogy minden évben, úgy idén is előbb tartja meg a Microsoft az E3-as konferenciáját, ezzel pedig lehetőség nyílik rá, hogy a japán vállalat ennek megfelelően reagáljon. A GamingBoltnak adott interjújában a Wedbush Securities közismert elemzője, Michael Pachter elmondta, hogy véleménye alapján ha a Microsoft 399 dollár környékére lövi be a Project Scorpiót, akkor a Sony a PS4 Pro leárazásával fog reagálni. Ha viszont 399 dollárnál magasabb lesz a Scorpio ára, akkor nem lesz oka a csökkentésre, vagy legalábbis nem akkora mértékűre.  

Annyi bizonyos, hogy bármit is fog lépni a két gigász a Los Angeles-i expó alatt, azt azonnal elolvashatjátok majd nálunk az alábbi képre kattintva, tartsatok velünk továbbra is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)