Hirdetés

E3 2017 - kemény horror és modern shooter is jön PSVR-ra

|

Külön szekcióban mutatkoztak be a Sony előadásán a PlayStation VR-játékok, amik egészen sokféle élménnyel várják a játékosokat.

Hirdetés

A Sony PlayStation sajtókonferenciája folytatta az utóbbi években megszokott trendet, és gyakorlatilag megállás nélkül ömlesztette ránk az új játékokat. A trailerek megállíthatatlan folyamában egymás után következtek a VR-játékok, amik közül kettőt is az Until Dawnért felelős Supermassive jegyez.

Egyik címük a The Inpatient konkrétan az Until Dawn előzménye, az akkori események előtt hatvan évvel járhatjuk be a Blackwood szanatóriumot - már amennyire betegként engedi majd nekünk mindezt a személyzet.

Egy másik játékkal is jelentkezett a csapat, a Bravo Team pedig látszólag sokkal kevésbé lesz sztoriorientált. Ez egy modern katonai lövölde, melyben minden bizonnyal hasznosíthatjuk majd a Farpointtal együtt kiadott Aim kontrollert is.

Lelepleztek emellett egy fantasy témájú játékot is, ami a PlayStation VR-t támogatja. A Moss esetében nem a főhőst irányítjuk, az egérnek kinéző bátor felfedezőt csupán kívülről, jótékony szellemként segíthetjük. Talán ez a leginnovatívabb új PSVR-cím a játékmenet szempontjából.

Ezeken túl a Star Child kapott még helyet a virtuális valóságra koncentráló szegmensben, aminek a készítői talán az Inside-ból lestek el egy-két trükköt. Az oldalnézetes platformerben ugyanis gyakran befolyásolják az egyébként a háttérben lévő szereplők az előtérbe lévő karakterünket.

Nektek melyik játék koncepciója tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)